Site navigation : Home » Showroom

Nieuwe scooters en nieuwe onderdelen en accessoires

Van der Kruijs Euroscooters.nl heeft sinds kort een nieuwe showroom van maar liefst 1850m2!
Via de website bestellen en in de winkel in Oisterwijk ophalen óf gewoon langskomen,
kopen en direct meenemen: je kunt zelf kiezen wat je het liefste doet.

Met onze showroom kunnen we jou een toegevoegde waarde bieden: je kunt namelijk verschillende merken scooters in het echt bekijken, zodat je goed voorbereid de keuze voor je nieuwe scooter kunt maken. Uiteraard bieden we meer dan alleen scooters, zoals de scooteronderdelen en accessoires. Kom je er zelf niet helemaal uit, dan krijg je in onze showroom advies van onze medewerkers.

Bij Euroscooters.nl kun je nog steeds online bestellen en je bestelling thuisbezorgd krijgen, maar je kunt er ook voor kiezen het product te komen afhalen in de showroom in Oisterwijk. De meeste scooters en onderdelen hebben we op voorraad.

1850m2 showroom

De showroom van Van der Kruijs scooters is ruim opgezet. Diverse merken op scootergebied, onder meer Fosti, Vespa, IICO, Yamaha, Aprilia en XiniX worden gepresenteerd in de showroom. Hieronder hebben wij alvast een aantal foto's verzameld, zodat je een indruk kunt krijgen hoe het eruit ziet.

De showroom van Van der Kruijs Euroscooters in het echt bezoeken?

Ben je benieuwd geworden naar de echte showroom na het zien van de foto's? Kom dan gewoon langs in Oisterwijk! Je vindt ons op de bedrijventerrein Kerkhoven naast de bouwmarkt Karwei en Praxis. Parkeren kan gratis en voor de deur.

Ons adres is:

Van der Kruijs Euroscooters
Sprendlingenpark 36-38
5061 JV Oisterwijk
Noord-Brabant - Nederland


Grotere kaart weergeven