Site navigation : Catálogo » Games » Xbox 360 » XB-TOMBRAIDER

Xbox 360 Tomb Raider - Underworld

Xbox 360 Tomb Raider - Underworld1

XB-TOMBRAIDER

No reviews write

Tomb Raider - Underworld1Tomb Raider - Underworld1Tomb Raider - Underworld1

Tomb Raider - Underworld

In Tomb Raider: Underworld ga je zoals in alle Tomb Raider-games met de mooie avonturier Lara Croft op pad. In Underworld ga je op zoek naar de hamer van de Noorse god Thor. Deze hamer zou de drager van ongekende krachten voorzien. Het is aan Lara om ervoor te zorgen dat dit mythische wapen niet in verkeerde handen valt. Tijdens je tocht bezoek je prachtige gebieden zoals de kust van Thailand, de bevroren eilanden in de Noordelijke IJszee en de jungles van Mexico.

In deze nieuwe Tomb Raider heb je een groot scala aan acrobatische bewegingen tot je beschikking. Die heb je hard nodig ook want er moet weer heel wat geklimd en geklauterd worden op zoek naar geheime hendels, die weer leiden naar nieuwe routes. Behalve alleen klimmen, krijg je net als in de vorige Tomb Raider-delen ook weer te maken met een reeks vijanden, die Lara met haar trouwe pistolen uit moet schakelen.

Lara heeft in deze game beschikking over een aantal nieuwe gadgets. Zo is er nu een sonar-kaart waarmee je een 3D afbeelding van je omgeving tevoorschijn kunt toveren. Ook kun je met een soort klauw aan de slag waarmee je gemakkelijk kunt klimmen, abseilen en over muren kunt rennen. Tot slot heeft mevrouw Croft ook de beschikking over een uniek voertuig die gemaakt is om overal te rijden, of het nu gaat om een modderig stuk land of om een gebied bedekt met sneeuw.
 

 

Fitting on:
X-Box 360
Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.