Je bent nu hier: Home » Uitlaten » Gilera, Piaggio » YAS429CK

Yasuni Uitlaat Carrera 21 Kevlar Gilera Piaggio

Yasuni Uitlaat Carrera 21 Kevlar Gilera Piaggio1

YAS429CK

Er zijn geen reviews geschreven

Yasuni had, met de oude Carrera 16 en 20, al 2 toppers in huis wat race uitlaten betreft, maar de nieuwe Carrera C21 is weer op tal van punten verbeterd. De uitlaat is speciaal ontworpen voor zwaar getunede racescooters met MHR of EVO cilinders.

Productie
Bij de productie heeft men veel tijd besteed aan een extreem licht product met een perfecte afwerking. De uitlaatpijp is opgebouwd uit meerdere segmenten welke met plasma lastechniek tot een geheel is samengevoegd. Het voordeel van deze lastechniek is een extreem sterke en gladde lasnaad.

Hierdoor is ook de binnenzijde van de uitlaat volkomen glad waardoor de werveling van de uitlaatgassen stroom optimaal is.

De uitlaat wordt standaard voorzien van de zwarte aluminium demper met carbon laag. Speciaal voor de renners is er een volledig carbon demper los verkrijgbaar. Qua inhoud is deze demper gelijk.

Het weglaten van het aluminium levert een gewichtsbesparing op. Zoals ook de Carrera 16 en 20 is het mondstuk voorzien van een veerbevestiging. Daarnaast is ook de demper met een veerbevestiging aan de uitlaat vastgemaakt.
 

Carbon
1
Yasuni uitlaten zitten verpakt in plastic zakken.
Lichte beschadigingen in de blanke lak zijn onvermijdbaar.
Passend op:
Piaggio motorblok:
Aprilia Mojito
Aprilia Sportcity
Aprilia SR (piaggio motor)
Derbi GP1
Gilera DNA
Gilera Ice
Gilera Runner
Gilera Stalker
Gilera Storm
Gilera Typhoon
Piaggio Diesis
Piaggio Fly 2takt
Piaggio Free
Piaggio Liberty
Piaggio NRG
Piaggio NTT
Piaggio Sfera
Piaggio Zip 2takt
Piaggio Zip SP
Vespa ET2
Vespa LX 2takt
Vespa LXV 2takt
Vespa S 2takt
Vespa Sprint 2takt
Vespa Primavera 2takt
Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.