Je bent nu hier: Home » Games » Nintendo Wii » WII - TOMBRAIDER

Nintendo Wii Tomb Raider - Underworld

Nintendo Wii Tomb Raider - Underworld1

WII - TOMBRAIDER

Er zijn geen reviews geschreven

Tomb Raider - Underworld1Tomb Raider - Underworld1Tomb Raider - Underworld1

Tomb Raider - Underworld

In Tomb Raider: Underworld ga je zoals in alle Tomb Raider-games met de mooie avonturier Lara Croft op pad. In Underworld ga je op zoek naar de hamer van de Noorse god Thor. Deze hamer zou de drager van ongekende krachten voorzien. Het is aan Lara om ervoor te zorgen dat dit mythische wapen niet in verkeerde handen valt. Tijdens je tocht bezoek je prachtige gebieden zoals de kust van Thailand, de bevroren eilanden in de Noordelijke IJszee en de jungles van Mexico.

In deze nieuwe Tomb Raider heb je een groot scala aan acrobatische bewegingen tot je beschikking. Die heb je hard nodig ook want er moet weer heel wat geklimd en geklauterd worden op zoek naar geheime hendels, die weer leiden naar nieuwe routes. Bovendien zijn sommige uitdagingen speciaal ontwikkeld voor de Wii. Ook kun je de Wii-mote gebruiken om in het rond te kijken en van het uitzicht te genieten, bijvoorbeeld tijdens een van je klimtochten. Behalve alleen klimmen, krijg je net als in de vorige Tomb Raider-delen ook weer te maken met een reeks vijanden, die Lara met haar trouwe pistolen uit moet schakelen.

Lara heeft in deze game beschikking over een aantal nieuwe gadgets. Zo kun je nu met een soort klauw aan de slag waarmee je gemakkelijk kunt klimmen, abseilen en over muren kunt rennen. Tot slot heeft mevrouw Croft ook de beschikking over een uniek voertuig dat gemaakt is om overal te rijden, of het nu gaat om een modderig stuk land of om een gebied bedekt met sneeuw.

Passend op:
WII
Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.