Je bent nu hier: Home » Games » Sony Playstation 3 » GAM-PS3-162452

Playstation 3 Tiger Woods PGA Tour 10

Playstation 3 Tiger Woods PGA Tour 101

GAM-PS3-162452

Er zijn geen reviews geschreven

Tiger Woods PGA Tour 101Tiger Woods PGA Tour 101Tiger Woods PGA Tour 101Tiger Woods PGA Tour 101Tiger Woods PGA Tour 101

Tiger Woods PGA Tour 10

Tiger Woods PGA Tour 2010 neemt fans van het golfen mee naar de dramatische en emotionele ervaring van het toernooi golfen. Naast de reguliere toernooien zijn de US Open en het USGA kampioenschap voor het eerst in volle glorie in het spel verwerkt.

Tiger Woods PGA Tour 2010 vervolgt de lange traditie van de serie als de meest authentieke golfervaring voor gamers. Het weer heeft een directe invloed op de spelervaring. Op een duistere middag kan het plotseling gaan regenen, en dat merk je. Naast het officiŽle golfcommentaar van ESPN's Scott van Pelt en Golf Channels Kelly Tilghman mogen we vele officiŽle banen verwachten, waaronder het recent geopende Turnberry, te Schotland.

Zelf begin je onderaan de ladder en zal jij je omhoog moeten werken in de competitie. Uiteindelijk zal je het - na vele malen toernooiwinst en vele dollars in de zakken - op moeten gaan nemen tegen de groten der aarde, waarvan Tiger Woods natuurlijk ťťn van de grote voorbeelden is. Zal jij hem ooit verslaan?

Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.