Je bent nu hier: Home » Games » Xbox 360 » GAM-XB-152202

Xbox 360 Terminator 4 Salvation

Xbox 360 Terminator 4 Salvation1

GAM-XB-152202

Er zijn geen reviews geschreven

Terminator 4 Salvation1

Terminator 4 - Salvation

Terminator Salvation - The Videogame is gebaseerd op de "Terminator Salvation" film en biedt gamers de kans om in de huid te kruipen van John Connor, een soldaat uit het verzet, die vecht voor zijn leven tegen de superieure macht van Skynet. Terminator Salvation - The Videogame is een third-person actiegame met gewapende gevechtsscènes tegen alle Skynet vijanden uit de film, maar ook de nieuwe vijanden die special voor de game ontwikkeld zijn.

Terminator Salvation: The Game speelt zich eerder af

Terminator Salvation - The Videogame speelt zich niet gelijktijdig met de film af, maar vertelt het verhaal twee jaar voor de avonturen in de film. In Terminator Salvation - The Videogame geeft John Conner, bestuurd door de speler, leiding over een groep soldaten. Samen met dit team vormt de speler het verzet. Elke robot vormt in Terminator Salvation - The Videogame een nieuwe uitdaging en de speler moet op een tactische wijze proberen de robot, als groep, uit te schakelen.

Boordevol met actie!

Naast de momenten dat je in Terminator Salvation - The Videogame al schietend en sluipend te werk moet gaan, zit de game ook veel met actievolle achtervolgingen in zandbuggies en vrachtwagens. De robotten van Skynet zijn aanwezig in alle soorten en maten, en je hart zal echt overslaan wanneer je oog in oog komt te staan met de reusachtige Harvester. Kan je geen genoeg krijgen van de Terminator films, dan is Terminator Salvation - The Videogame absoluut een knallend avontuur voor jou!

Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.