Je bent nu hier: Home » Poulies / Delen » Polini » POL-244.0578

Polini Poulies Ceramic Speeddrive Evolution 3 Gilera Piaggio

Polini Poulies Ceramic Speeddrive Evolution 3 Gilera Piaggio1

POL-244.0578

Er zijn geen reviews geschreven

Polini - Poulies - Ceramic Speeddrive Evolution 3
Deze poulieset van Polini is direct uit een blok aluminium gefreesd en is daardoor veel lichter dan de oudere stalen poulies. Een bijkomend voordeel van deze productiemethode is dat de poulies perfect in balans zijn.
De 2-delige geleidepennen reduceren de wrijving en zorgen voor een optimale werking van de poulies.

Ceramic: Deze speciale uitvoering van de Evolution 3 poulies heeft een keramische coating. Dankzij deze behandeling zijn de presaties op het circuit beter: mindere vermogensverlies, minder warmte ontwikkeling en een merkbaar betere reactie bij het hernemen van het gas.
De keramische coating zorgt ervoor dat de loopvlakken van de poulies 'grof' blijven waardoor er optimale grip is met de v-snaar.

Poulies: Beide kanten

Passend op: Gilera & Piaggio

Aprilia: SR 2004-Carburateur
Derbi: Gp1 Lc
Gilera: Dna 50 - Easy Moving - Ice - Runner 50 - Stalker - Storm - Typhoon
Piaggio: Diesis - Extrem - Extrem Lc - Fly - Free - Liberty (Ruote Alte) - Mc2-98 - Nrg Mc3 - Nrg-Ntt-Mc2 - Quartz - Sfera - Sfera Restyling - Vespa Et2 - Zip - Zip Fast Rider - Zip Sp H2o - Zip Sp H2o Mod.2000

Ceramic Evolution 3
- O-ringen
- Moer
- Smeermiddel
- Shimring
Aansluittips:
Voor het beste resultaat moeten deze poulies gebruikt worden in combinatie met de Polini v-snaar, halpoulie en variateurset.
Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.