Site navigation : Home » Games » Xbox 360 » GAM-XB-155908

Xbox 360 Euro SuperStars - V8 Racing

Xbox 360 Euro SuperStars - V8 Racing1

GAM-XB-155908

No reviews write

Euro SuperStars - V8 Racing1Euro SuperStars - V8 Racing1

SuperStars - V8 Racing

In 135 landen wordt het racekampioenschap Superstars Racing V8 uitgezonden. Codemasters en Black Bean brengen het bijbehorende spektakel en de actie naar de consoles en pc.

Superstars Racing V8 is een officieel gelicenseerde game, gebaseerd op het Europese Superstars Championship dat elk jaar in ItaliŽ wordt gehouden. In Superstars V8 Racing komen bekende merken als BMW, Audi en Jaguar voorbij.

Black Bean heeft alle gamemodes van SBK 08 overgenomen en die overgoten met een spannend autoracesausje. Zoals je van een officieel gelicenseerde game mag verwachten, maakt Superstars Racing V8 alleen gebruik van echte automodellen, racers en omgevingen.

Superstars V8 Racing richt zich meer op simulatie dan andere populaire race-games. Je zult echt flink aan de bak moeten om als eerste de finishlijn te bereiken. Het goed afstellen van je bolide maakt een wezenlijk verschil in de rijprestaties op het circuit.

Superstars V8 Racing brengt echte race-simulatie naar je huiskamer. Dit wil de echte autokenner niet missen!

Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.