Je bent nu hier: Home » Games » Nintendo Wii » GAM-WII-175422

Nintendo Wii CID The Dummy

Nintendo Wii CID The Dummy1

GAM-WII-175422

Er zijn geen reviews geschreven

CID The Dummy1CID The Dummy1CID The Dummy1CID The Dummy1

CID - The Dummy

Cid: The Dummy is een spel dat inhaakt op het succes van de twintig jaar oude Crash Test Dummies. Cid is zo'n pop. Het is zijn verantwoordelijk om alles op deze aarde grondig te testen. Zonder zijn toestemming mag het niet op de markt worden gebracht. Ondertussen is er een vijandelijke robot en moet er een meisje gered worden. Hierbij krijg je snelle races voor je kiezen, heb je wapens om je vijanden om te leggen en kom je puzzels tegen die opgelost moeten worden.

Cid: The Dummy betekent het debuut van Cid in de wereld van computerspellen. In deze action adventure gaat hij met verschillende vechtstijlen zijn vijanden te lijf. Niet alleen beschikt de pop over flink wat harde klappen, maar ook heeft hij onder andere een bazooka om de vijanden mores te leren. Het is jouw taak om te zorgen dat Cid kan doen, wat hij moet doen. Alle producten moeten getest worden, en daar mag niemand - maar dan ook echt niemand - een stokje voor steken.

Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.