Je bent nu hier: Home » Games » Nintendo Wii » GAM-WII-173621

Nintendo Wii Diabolik The Original Sin

Nintendo Wii Diabolik The Original Sin1

GAM-WII-173621

Er zijn geen reviews geschreven

Diabolik The Original Sin1Diabolik The Original Sin1Diabolik The Original Sin1Diabolik The Original Sin1

Diabolik - The Original Sin

Diabolik: The Original Sin is een derdepersoons actiegame met elementen uit het klassieke avonturen genre. Diabolik: The Original Sin speelt zich af in de stijlvolle wereld van stripheld Diabolik die in 1962 werd bedacht door de Italiaanse zussen Angela en Luciana Giussani.

Diabolik: The Original Sin biedt een mix van puzzelrijke gameplay en snelle actie. Zo zul je de spelwereld geduldig moeten afspeuren om de juiste voorwerpen te vinden om er niet veel later lekker op los te knallen. Diabolik: The Original Sin mengt moderne driedimensionale graphics met zwart-witte tweedimensionale stripachtige animaties.

Je speelt de rol van meesterdief Diabolik die er vol goede moed op uit trekt om zijn meisje Eva te redden. Diabolik is een echte anti-held. Hij is een dief en meester in vermommingen. Diabolik is verzot op zijn luxe leventje vol dure auto's en gave gadgets. Bijna niets kan hem iets schelen, behalve de prachtige Eva. Diabolik doet alles om haar te beschermen.

Hoe ver ga jij om je liefde te redden?

Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.