Polini Carburateur CP Evolution 24mm

Polini Carburateur CP Evolution 24mm1

POL-201.2400

Er zijn geen reviews geschreven

Carburateur CP Evolution 24mm1Carburateur CP Evolution 24mm1Carburateur CP Evolution 24mm1Carburateur CP Evolution 24mm1

Polini - Carburateur CP Evolution 24mm
De eerste carburateur die geheel door Polini ontworpen en geproduceerd is! Deze carbrateur is korter dan de traditionele carburateurs en heeft de inlaat centrisch voor de venturi staan, hierdoor vind er een ideale flow plaats binnen de carburateur.
Dankzij het innovatieve ontwerp is de carburateur eenvoudig af te stellen en presteert hij goed bij elke positie van de gasschuif.

Evolution
Deze Evolution uitvoering is nog verder doorontwikkeld voor topprestaties bij races en sprints. De carburateur is ontworpen voor motorblokken die moeten presteren bij een toerental tussen de 12.000 en 15.000 rpm.
De massieve kelk zorgt er niet alleen voor dat het inlaattraject verbeterd wordt, maar ook worden problemen met schuimende benzine uit de weg gegaan doordat de carburateur zwaarder wordt.
De binnendiameter van de carburateur is 28mm aan de spruitstukzijde. Dit zorgt ervoor dat de carburateur perfect aansluit op 28mm spruitstukken.

*de foto's zijn van de CP Evolution 19mm!

Handchoke
2Takt
24mm
1
Informatie over het afstellen van de carburateur: Polini website
Aansluittips:
Bijbehorende onderdelen:
- Luchtfilter POL-203.0164
Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.