Site navigation : Home » Games » Xbox 360 » GAM-XB-153055

Xbox 360 Call of Juarez - Bound in Blood

Xbox 360 Call of Juarez - Bound in Blood1

GAM-XB-153055

No reviews write

Call of Juarez - Bound in Blood1Call of Juarez - Bound in Blood1Call of Juarez - Bound in Blood1Call of Juarez - Bound in Blood1

Call of Juarez - Bound in Blood

Call of Juarez: Bound in Blood is het vervolg op de western Call Of Juarez. Het verhaal speelt zich af in de tijd van de burgeroorlog in de Verenigde Staten. De held van het verhaal zal zich verplaatsen tussen de staat Georgia en de Azteken runes van Mexico. Als speler heb je niet de controle over n, maar over twee personages; de broertjes McCall.

Call of Juarez: Bound in Blood is een nieuw western avontuur en biedt een verhaal vol hebzucht, lust en wetteloosheid. Je speelt als revolverheld met een grote diversiteit aan wapens. De twee broers moeten continu samenwerken en elk van de broeders heeft zijn eigen sterke kanten. Ray is meer van de gevechten op korte afstand, terwijl zijn broer Thomas goed is met schoten op lange afstand. Gedurende hun avontuur zullen de broers Mexicaanse bandieten tegenkomen, een aanvaring krijgen met het opperhoofd van de Apache indianen en zit een Kolonel hen op de hielen.

Naast de singleplayer modus zitten er diverse multiplayer mogelijkheden voor maximaal twaalf mensen in Call of Juarez: Bound in Blood verwerkt. Zo kan je 'bandits & marshals' spelen en online strijden voor 'vindersloon'. Des te meer mensen jij omlegt, des te hoger wordt de prijs op jouw hoofd en dus wordt het weer interessanter voor andere spelers om jou te grazen te nemen. Call of Juarez: Bound in Blood biedt voor iedereen wat wils. Of je nou houdt van een rauwe western, of van een lekker potje online knallen!

Maak kans op een waardebon van 25 euro!
Let op! Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product! Bij twijfel adviseren we je eerst contact met ons op te nemen. Bel 013-5210011 of neem contact op via onze contact pagina.