Je bent nu hier: Home » Over ons

Van der Kruijs Euroscooters.nl is al jarenlang een vertrouwd adres

Van der Kruijs Euroscooters.nl is al jarenlang een vertrouwd adres op het gebied van scooters en bromfietsen. Doordat wij officieel dealer zijn van grote merken zoals Aprilia, CPI, Gilera, Fosti, Kymco, Malaguti, Piaggio, Sym, Tomos, Vespa en Yamaha ben je voor een nieuwe of gebruikte scooter bij ons aan het juiste adres.

Particulier en vakhandel

Wij bieden voor zowel particulier als vakhandel de mogelijkheid online artikelen bij ons te bestellen. Naast het beheer van deze websites hebben we ook een winkel net buiten het centrum van Oisterwijk. Hier kun je terecht voor ons totale assortiment scooter- en motoronderdelen, als ook voor de aanschaf van gebruikte en nieuwe scooters en bromfietsen.

Ons uitgebreid assortiment van verschillende soorten scooters biedt voor ieder budget een mogelijkheid. Natuurlijk adviseren wij je graag bij de aanschaf van een scooter, zodat deze aan al je wensen en eisen zal voldoen.

Werkplaats

Verder hebben we een volledig ingerichte werkplaats waar we gespecialiseerd zijn in het onderhouden en repareren van scooters en bromfietsen. Of je nu komt voor een nieuwe scooterband, motor revisie, schade of een klein beurtje? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Adres

Sprendlingenpark 36-38
5061 JV Oisterwijk
Noord-Brabant - Nederland

Tel: 013-5210011

YouTube